Med hjälp av olika textilier kan du göra ditt hem mysigare. Förutom att de bidrar till en mysig känsla kan de också värma dig. Att ha möjlighet att värma sig är särskilt viktigt under hösten och vintern. I följande text får du några tips på hur du kan skapa ett mysigt och värmande hem.

Elda inomhus

Om du har en vedspis, kamin eller dylikt är det ett väldigt bra sätt för dig att få upp värmen där hemma. Dessutom är det trevligt och mysigt att göra upp en eld och ta det lugnt framför den. För att få till en bra eld behöver du ha ved. För att samla veden på ett praktiskt sätt behöver du ha ett vedstativ som gör att du enkelt kan ta ved och lägga på elden vid behov. Det finns vedstativ i flera storlekar så du kan hitta något som passar dig.

Inred med textilier

Det finns få saker som är så värmande som ull. Därför ska du se till att det åtminstone finns en filt av ull som du kan krypa under när det är riktigt kyligt. Förutom att det är trevligt med en filt så finns det andra textilier du kan inreda med. Det är till exempel mysigt och fint med kuddar. Det finns kuddöverdrag i olika utföranden så du kan hitta de som matchar rummet bra. Förutom kuddar och filtar finns det dukar, gardiner, mattor och andra typer av textilier som både är värmande och kan bli en fin inredningsdetalj.

Supermaterialet ull