Att gå tillbaks till naturen har blivit naturligt för många av oss. Vi vill ha kläder och textilier av hög kvalitet och som är naturliga. Detsamma gäller när vi väljer blomfröer att odla på balkongen eller i trädgården. Att handla blomfröer online är enkelt och hos Florea får du det där lilla extra tack vare det unika sortimentet.

Fårull är trendigt

Många av oss går runt och undrar vad vi utsätter oss för vad gäller farliga ämnen som våra kläder och textilier kan innehålla och vad vi kan göra för att undvika kemikalier som är skadliga. Dagligen kommer vi i kontakt med textilier som kan orsaka dålig hälsa och i värsta fall allergi.

Med fårull i kläderna behöver du dock inte oroa dig. Det är ett helt naturligt material och numera trendigt. Dock fick fårull ett mindre gott rykte förr på grund av att kläder av ull krympte vid tvätt i varmt vatten. Idag är det annorlunda då det har blivit trendigt med ull och dessutom är det enkelt att få tag på. Ull håller länge och är både värmeisolerande och vattenavstötande.

Miljövänliga kläder