Har du ett eget företag, eller hör du kanske till en förening som du vill ska få bättre synlighet? Då finns det en bra och effektiv marknadsföringslösning för det, nämligen kläder och accessoarer med den egna loggan på. Låter det krångligt att fixa? Det är det inte. Här berättar vi hur du fixar plagg med tryck på ett enkelt sätt utan att ens behöva peta på textilfärgen själv.

Beställ kläder med ditt eget tryck

Du behöver alltså inte ställa dig och göra schabloner samt blanda textilfärg för att kunna göra kläder och accessoarer med ditt eget tryck. Istället behöver du bara surfa in på medtryck.com och ta del av deras tjänster. De trycker nämligen din logga på allt möjligt. Dessutom är det möjligt att beställa större volymer till ett rimligt pris. Här kan de beställa alla upptänkliga prylar med ditt eget tryck, till exempel t-shirts, huvtröjor, vattenflaskor, paraplyer och väskor. Allt du behöver göra är att ladda upp din design, sedan fixar medtryck.com resten. De garanterar dessutom säkra leveranser och offert utan någon extra kostnad. Ju större volym du beställer, desto lägre blir också priset. Surfa därför runt i det breda sortimentet på medtryck,com och hitta dina favoriter som du vill förgylla med din logga.

Vilka är fördelarna med profilkläder?

Man brukar säga att bra marknadsföring är en konst som få behärskar. Det fina med just profilkläder är att du kan visa upp ditt varumärke eller din förening i vardagen. Plaggen går att använda om och om igen så att du får maximal exponering. Det kan också vara en bra idé att dela ut plagg till eventuella kunder. På så sätt kommer även de att exponera ditt varumärke. Att ge bort saker visar också välvilja, något som gör att du stärker ditt varumärke ännu mer. Visst kan man investera i dyra annonskampanjer, men de är ofta bortglömda efter några veckor. Det blir emellertid inte profilkläder eftersom de består mycket längre än så.

Profilkläder kan också vara ett sätt att stärka sammanhållningen, till exempel i laget eller på arbetsplatsen. De kan vara extra kul att bära om ni ska representera på något sätt, till exempel på en tävling eller på ett stort företagsevent. Om du är företagare kan det därför vara en god idé att först fråga din personal om vilken typ av plagg de föredrar och hur de tycker att du ska placera loggan. Det ökar chansen för att plaggen faktiskt kommer att bli burna.