Om du har dåligt med plats eller förvaringsutrymmen är det perfekt att utnyttja sovrummet som klädförvaring. Det är möjligt att skapa en fantastisk garderob för dina kläder om du planerar och tänker till lite extra. När du ändå ska bygga en garderob för kläderna kan du samtidigt piffa till i sovrummet. Att exempelvis tapetsera om kan ge dig ett helt nytt sovrum. Det finns massor med tapeter sovrum att välja mellan. Fundera över vad du vill ha för känsla i sovrummet och välj sedan lämpliga tapeter.

Skapa ett gemytligt sovrum med tapeter och klädförvaring

Utbudet av tapeter för sovrum är stort och du kan med rätt tapet skapa rätta känslan. Du kan med fördel matcha färger, mönster och stilen på tapeten med din klädstil. Ett annat tips för att piffa upp sovrummet är att använda olika klädesplagg som inredningsdetaljer. Häng upp en snygg klänning på en väggkrok som får synas lite extra. När det kommer till klädförvaringen kan det bästa vara att platsbyggda en garderob för att vara yteffektiv.

Shoppa inredning och kläder mer miljömedvetet

I fall du har en garderob som till stor del består av miljövänliga kläder kan du låta det temat genomsyra även sovrummets inredning på lika sätt. Lika medvetet som du shoppar kläder kan du shoppa inredning till sovrummet och välja miljövänliga alternativ. Genom att handla både inredning och kläder second hand bidrar du till en bättre miljö. Att verkligen planera dina inköp och välja material som är märkta med olika certifieringar är ett annat sätt.

Miljövänliga kläder