Att köpa underkläder i gåva till någon är väldigt personligt och intimt. Därför bör du endast köpa underkläder till din partner eller en vän som du står väldigt nära. Ges gåvan till rätt person kan den bli mycket uppskattad.

Den här typen av present är utmärkt som alla hjärtans dag present till din partner, t.ex. pojkvän eller flickvän. Den passar också till födelsedagar eller till och med till julafton. När du ska köpa underkläder som present finns det dock några saker som är viktiga att tänka på för att det verkligen ska bli rätt.

1. Satsa på underkläder som du vet att mottagaren kommer tycka om att bära och inte bara sådant som du själv vill se din partner i.

2. Välj en färg som du vet att din partner tycker om och som denne gärna bär till vardags. Är det jul eller alla hjärtans dag kan du dock gärna välja röda toner.

3. Ha koll på din partners storlek! Det finns få saker som är så tråkiga som att ge bort en present som är för liten eller för stor. Det kan dessutom slå fel på självkänslan hos mottagaren.

Miljövänliga kläder